VII. KuPi Kupa, lebonyolítási rend…

Elkészült a pályabeosztás, és pontosan megtervezték a szervezők a a kupa lebonyolítási rendjét és a meccsek időpontját meghatározták.

Összesen 128 mérkőzés lesz (fiú, lány, csoport és döntő mérkőzések).

Egy mérkőzésre 30 percet számolnak a szervezők, ez csak tájékoztató jellegű! A játékosoknak figyelemmel kell kísérni a mérkőzéseket és azok sorrendjét, a saját mérkőzés előtt lévő meccs kezdetén már érdemes a pálya közelében lenni.

Ha egy csapat nem jelenik meg a mérkőzésére nem várnak rá (2:0-ra a megjelent csapatnak), és egyből a következő meccs kezdődik!

Nincsen lehetőség időt kérni! A játék folyamatos, félidő 2 perces szünettel.

Időbeosztás:

  • pénteken (06.26.) kezdés 19:00, 25 mérkőzés, várható befejezés: 24:00,
  • szombaton (06.27.) kezdés 9:00,  63 mérkőzés, várható befejezés 19:00-20:00,
  • vasárnap (06.28.) kezdés 9:00, 42 mérkőzés, várható befejezés 16:00.

Lányok 16 csapatból (4 db 4 csapatos csoport) 14 vállalta a pénteket, 54 mérkőzés lesz ebben a kategóriában. Csoport meccsek, csapatonként 3.

Felső ház: csoportonként az első három kerül össze a következő csoport első három helyezettjével (5-ös és 6-os csoport), saját csoportjukból érkezőkkel játszott csoport meccseik eredményét hozzák ebbe a csoportba, így itt minden csapat három meccset játszik.

Alsó ház: a csoportok 4. helyezettjei kerülnek a 7. csoportba, ahol mindenki játszik mindenkivel, vagyis csapatonként 3 meccs.

Helyosztó: az 5-ös és 6-os csoportok azonos helyezettjei játszanak egymás ellen, a 7. csoportban kialakult már, csapatonként 1 meccs.

Fiúk 20 csapatból (4 db 5 csapatos csoport) csapat vállalta a pénteket, 74 mérkőzés lesz ebben a kategóriában. Csoport meccsek csapatonként 4.

Felső ház: csoportonként az első három kerül össze a következő csoport első három helyezettjével (1-es és 2-es csoport), saját csoportjukból érkezőkkel játszott csoport meccseik eredményét hozzák ebbe a csoportba, így itt minden csapat három meccset játszik.

Alsó ház: csoportokban a 4. és 5. csapatok a következő csoport 4. és 5. csapatával kerülnek a 3-as és a 4-es csoportba. A saját csoportból jövővel hozzák az eredményt magukkal. Itt csapatonként 2 meccsük van.

Helyosztó: a csoportok azonos helyezettjei játszanak egymás ellen, csapatonként egy meccs.

A csapatok név szerint itt tekinthetők meg…

A pályabeosztás:

Ne feledd, ha szállásra van szükséged, a tó partján vannak kiadó nyaralók, vendégházak:

LiliDorshkaRózsa és a többiek.

Vélemény, hozzászólás?