Strandfoci 2020…

Idén is megrendezésre kerül a terveknek megfelelően a Vadkerti-tó Strandfoci Kupa. A hely szokásos, Vadkerti-tó, strandfoci pálya, az ideje pedig 2020. július első hétvégéje.

A legfontosabb a pandémia okozta szabályok és korlátozások:

  • A kilátogató strandolók, és a nem játszó csapat tagok között a biztonságos távolság betartandó (további intézkedésig).
  • Maszk használata a strandokon nem kötelező.
  • A gyakori kézmosás erősen javasolt (a rendezvény alatt végig lesz kint nálunk kézfertőtlenítő)!

A hely adottságait, a játékidőt és a lebonyolítást figyelembe véve 8 (maximum 10) csapat jelentkezését tudjuk fogadni. Eddig (2020.06.11.) 6 csapat adta le előzetesen a jelentkezését (többek között az elmúlt 3 kupa mindhárom győztese is).

A teljes hétvége alatt folyamatosan fotók és videok készülnek, az adatvédelmi és GDPR előírásokra figyelemmel a csapatok a jelentkezéssel elfogadják, hogy ezek a képek, videok szabadon megoszthatók a közösségi médiában.

A csapatokat 2 csoportba fogjuk szétosztani, sorsolással. Szombaton csoporton belüli mérkőzések, vasárnap pedig a helyosztók.

A nevezési díj: 20.000 Ft / csapat. Soltvadkert Város Önkormányzatának köszönhetően az idei évben csapatonként 10 db strandbelépő karszalagot ingyenes tudunk biztosítani! Azonban a kisérőknek vásárolni kell (900Ft/karszalag felnőttnek, Vadkert kártya érvényesíthető).

A karszalagokat minden csapat névre szóló, lezárt borítékban a pályához legközelebbi, újonnan épület pénztárban fogja megkapni az adott napra! Karszalag pótlására nincs lehetőség.

Mivel a rendezvénynek nincs támogatója, ezért szponzor-mezt nem tudunk biztosítani, így a mezekről minden csapat maga gondoskodik!

Idén is kiemelt fontosságú a megfelelő, kulturált viselkedés mind a pályán, mint a pálya mellett!

A mérkőzéseket egyszerre 1 mérkőzés vezető fogja fújni. Tapasztalt strandfoci bírók, a mellékelt szabályzat alapján fújnak! Óvásnak a meccsek ideje alatt van helye, lefújás után már nincs!

Játékidő: 2*10 perc, közte 1 perc szünet.

Pontozás:

  • normál játékidő alatti győzelem: 3 pont ,
  • döntetlen esetén 2*3 perc hosszabbítás, utána 3-3 büntető, győztes 2, vesztes 1 pont.

Sorrend a helyezéseknél:

  • több pont,
  • összesített gólkülönbség,
  • több rúgott gól,
  • büntető rúgások.

Az alkalmazott szabályzat itt megtekinthető/letölthető.

Az első 3 helyezett, érmet és kupát kap, a győztes 1 évre megkapja a vándorkupát is.

A KuPi bár végig nyitva lesz, azonban a Covid-19 miatti csoportosulási tilalom okán éjszaka zárva.

Amennyiben kérdés van, azt lehetőleg facebook oldalunkon az aktuális bejegyzéshez hozzászólásban tegyétek meg, lehet másik csapatnak is érdekes a válasz!

További információk telefon: +3630/161-7916

Ne feledd, ha szállásra van szükséged, a tó partján vannak kiadó nyaralók, vendégházak:

LiliDorshkaRózsa és a többiek.

Vélemény, hozzászólás?