Jól haladnak a Vadkerti-tó idei fejlesztései

Körbe néztünk a Vadkerti-tón, hogy mi történt a tavalyi szezonzárás óta. A hétvégi, meglepően jó idő ellenére senkivel nem találkoztunk a tóparton. Persze, lehet, hogy pont rossz időpontban jártunk arra…

Az idénre tervezett beruházásból az új kerítés már elkészült, és jól halad az új beléptető-öltöző-vendéglő épület kivitelezése. Állnak a külső és belső falak, valamit elkészült már a födém is. A készültségi fokra tekintettel tartható lesz a szezonnyitóra tervezett átadási időpont.

Valószínű, hogy addigra eltűnik a volt teniszpálya területén több mint 1 éve felhalmozva álló építési törmelék is. Nem egy turistacsalogató látvány az új főbejárattal szemben. Továbbá balesetveszély is, ha netalán gyerekek másznának fel a nagyméretű betonelemekre. 

Elkészült a kemping bejárat felöli parkoló irányából egy térkövezett behajtó út is a Fekete Villa megközelítésére. A földmunkákból úgy tűnik, hogy az eddig aprókavicsos sétány távolabb kerül a partvonaltól és térkőburkolatot kap.

Sajnos a tó vízszintje az egy évvel ezelőtti alacsony vízálláshoz képest is lentebb van. Hacsak a beton móló nem emelkedett fentebb azóta…

Kíváncsian és lelkesen várjuk az idei turista szezon kezdetét a Vadkerti-tón, hogy az elkészülő beruházások milyen mértékű vendégéjszaka szám emelkedést hoznak magukkal.

Ne feledd, ha szállásra van szükséged, a tó partján vannak kiadó nyaralók, vendégházak:

LiliDorshkaRózsa és a többiek.

Vélemény, hozzászólás?