2018-as nyitvatartás és belépőárak

A tó partján június 01-től augusztus 31-ig a strand a következő nyitvatartással üzemel:

Nyitva tartási idő: 09:00 – 18:00

Ezen túl is be lehet menni a strand területére, azonban azt mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe.

Belépő árak:

Felnőtt – 800 Ft (15:00 órától 600 Ft)

Gyermek – 500 Ft (15:00 órától 400 Ft)

Rendezvények ideje alatt a programkiírásnak megfelelő emeltdíjas belépők érvényesek a fenti áraktól eltérően.

Vadkert Kártya igényelhető, a regisztráció díja 1000 Ft/db, mely 50%-os kedvezményre jogosít a strand- és rendezvénybelépőkre egyaránt.

A belépő kapuk nyitvatartása és elhelyezése is változott. Hétköznapokon a korábbi egyes (kemping felől) és hármas (Gyöngyvirág utcai) kapuk vannak nyitva. A kettes bejárat (Orgona utca) át lett helyezve (régi helyén meg lett szüntetve), a BÜFÉ-sor közepére került (Vadvirág és Ibolya utca közötti szakaszra), de csak hétvégén, illetve rendezvények idején lesz nyitva.

A strandbejáratokat korábban jelképező hordók eltűntek, új és korszerű épületet kaptak a jegyszedők, melyben elektronikus tájékoztató is működik. Ez informálja a belépőket az belépőárakról, a levegő hőmérsékletről, az UV sugárzásról, annak veszélyeiről…

Megújultak az öltöző kabinok is, új árnyékolók kerültek ki a strandolók hűsölését segíteni, valamint a gyerek részére is ki lett alakítva egy frissítő, hűsölő, játékos zuhanypark is.

A tó vize jelenleg szép és tiszta, strandolásra alkalmas. A víz minőségét a kiskőrösi ÁNTSZ rendszeresen ellenőrzi és tájékoztatja az üzemeltetőt a tapasztaltakról.

Ne feledd, ha szállásra van szükséged, a tó partján vannak kiadó nyaralók, vendégházak:

LiliDorshkaRózsa és a többiek.

 

Vélemény, hozzászólás?